Ανακοινώθηκε ο νέος Πρόεδρος της Λέσχης Nilüfer Belediyespor

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Nilüfer Belediyespor πραγματοποιήθηκε στο Nilüfer Municipality Wedding House. Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν η Nuray Özdemir, σύζυγος του δημάρχου Nilüfer Şadi Özdemir, καθώς και οι αντιδήμαρχοι της Nilüfer Serpil Altun, Mahmut Demiröz και Okan Şahin. Παρευρέθηκαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Nilüfer, ο Πρόεδρος της Περιφέρειας του CHP Özgür Şahin, ο πρώην πρόεδρος της επαρχίας του CHP Turgut Özkan, ο πρώην πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Nilüfer Tamer İşler και μέλη της γενικής συνέλευσης.

Πρόεδρος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ήταν ο Yücel Akbulut και μέλη οι Hülya Akgül και Kenan Daştan. Μετά από ένα λεπτό σιγή και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, διαβάστηκε η έκθεση δραστηριοτήτων, οι εκθέσεις λογαριασμών και οι εκθέσεις του ελεγκτικού συμβουλίου. Οι αναφορές αθωώθηκαν ομόφωνα. Στην πρόταση αλλαγής του τίτλου και του καταστατικού του συλλόγου, αποφασίστηκε να αφαιρεθεί η φράση «σύλλογος» από το όνομα του συλλόγου και να γίνει Λέσχη Nilüfer Belediyespor.

Ο Μουχαρέμ Ορ συμμετείχε στις εκλογές ως μοναδικός υποψήφιος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Στην ομιλία του, ο Muharrem Or ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο για τις επιδόσεις και την υπηρεσία τους την προηγούμενη περίοδο. Δηλώνοντας ότι έχουν ένα πολύ ριζωμένο σωματείο, ο Ορ είπε ότι ο σύλλογος έχει γίνει σχολείο σε ορισμένους κλάδους όπως το χάντμπολ και το βόλεϊ. Εκφράζοντας ότι στοχεύουν να μεταφέρουν την επιτυχία τους σε υψηλότερα επίπεδα, Or σημείωσε ότι θα εργαστούν έχοντας επίγνωση του ποια είναι η αθλητική πολιτική στις τοπικές κυβερνήσεις.

Δηλώνοντας ότι ενδιαφέρεται για τον στίβο εδώ και 50 χρόνια και έχει πιστοποιητικό προπονητή υψηλού επιπέδου, ο Or εξήγησε ότι ο πρώτος στόχος τους είναι να παρέχουν τις απαραίτητες υποδομές, υλικά, προπονητές και αθλητικά γήπεδα για να μπορούν όλοι οι άνθρωποι της πόλης να κάνουν υγιή αθλήματα. Εξηγώντας ότι θα ενισχύσουν τις υποδομές, ειδικά σε κλάδους όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ, Ή σημείωσε ότι θα εργαστούν για τη δημιουργία ενός συστήματος που μπορεί να το πάει παραπέρα. Δηλώνοντας ότι υπάρχουν πολλοί καθηγητές φυσικής αγωγής που δεν μπορούν να διοριστούν, Ή δήλωσε ότι θέλουν να επωφεληθούν και από αυτούς.

Δηλώνοντας ότι τα μέλη της γενικής συνέλευσης άφησαν το Nilüfer Belediyespor Club σε ασφαλή χέρια, ο Or σημείωσε ότι θα εφαρμόσουν τις σωστές πολιτικές με τη συμμετοχή όλων των αθλητικών στρωμάτων. Δηλώνοντας ότι συναντήθηκαν με ακαδημαϊκούς ορισμένων πανεπιστημίων, Ή εξήγησε ότι σχεδιάζουν ένα εργαστήριο για το τι είδους αθλητική πολιτική πρέπει να εφαρμοστεί σε τοπικό και γενικό επίπεδο. Ή είπε, «Μόλις φτάσουμε στην ωριμότητα να το εφαρμόσουμε αυτό, θα το μοιραστούμε με το κοινό. «Θα καθορίσουμε την αθλητική μας πολιτική στο πλαίσιο των πολιτικών», είπε.

Μετά την ομιλία ξεκίνησε η ψηφοφορία. Καθορίστηκαν ομόφωνα τα κύρια και εφεδρικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα κύρια και εφεδρικά μέλη του ελεγκτικού συμβουλίου και τα κύρια και εφεδρικά μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου. Τα ονόματα που επιλέχθηκαν από την ψηφοφορία είναι τα εξής:

Προϊστάμενος του Διοικητικού Συμβουλίου: Muharrem Or, Fikret Ocakoğlu, İlker Mehmet Şener, Adalet Yılmaz, Orhan Akyürek, Mehmet Aral Atalay, Akın Uludağ, Düzgün Şimşek, İsmail Yavuz, Mahmut Demiröz, Şebnem Köroğlu, Σαλιχλέζ Ακιούλ, Γιουτσέλ Μουράτ Φεύγει τρέχοντας.

Αναπληρωτής Διοικητικού Συμβουλίου: Şenol Nazif Köse, Mehmet Doğuş Bilgin, Salih Güleç, Kemal Atan, Resul Tarman, Özlem Güneş, Furkan Yavuz, Birol Aksu, Emrah Mutlu, Ekrem Erk, Şevki Yılmaz, Hafize Usturalı, Murat Şakir, Murat Şakir, Κενάν Από πέτρα.

Διευθυντής Εποπτικού Συμβουλίου: Mehtap Esen, Pelin Sevgi, Demirhan Aslan.

Αναπληρωματικός Εποπτικό Συμβούλιο: Olcay Keskin, Mustafa Aslan, Namık Kemal Han

Διευθύντρια πειθαρχικού συμβουλίου: Berna Hacer Bilici, Ali Sezgin, Gökçe Güney.

Αναπληρωματικός Πειθαρχικός: Mustafa Budak, Haydar Tuncay Geyik, Şahin Emir