Το Kayseri Talas Athlete Factory είναι περήφανο

Ενώ η ομάδα U14 της Kayseri Talasgücü Belediyespor σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το να γίνει Πρωταθλητής Τουρκίας, 3 ομάδες νέων είχαν μια επιτυχημένη σεζόν ως πρωταθλήτριες της Kayseri και 2 ομάδες έγιναν οι νικήτριες των ομίλων.

Η Talasgücü Belediyespor, η οποία πέτυχε μεγάλη επιτυχία μεταβαίνοντας από την Περιφερειακή Ερασιτεχνική Λίγκα στην 3η Λίγκα TFF για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας της Α πέρυσι, συνεχίζει να κατακτά πρωταθλήματα στις χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Ενώ το έργο του εργοστασίου αθλητών, για το οποίο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Yalçın, συνεχίζεται με νέες επιτυχίες, οι ομάδες U14, U16 και U18 της κίτρινης-μπλε ομάδας ανέβηκαν στην κορυφή ως πρωταθλητές Kayseri. Οι ομάδες U15 και U17 κέρδισαν επίσης τον όμιλο.

U14 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η ομάδα U14 έγινε πρωταθλήτρια Τουρκίας επικρατώντας της Κωνσταντινούπολης Kartalspor με 3-1 μετά το φάιναλ φορ που έπαιξε πρόσφατα στο Bolu, και ο Πρόεδρος Yalçın καλωσόρισε την πρωταθλήτρια ομάδα τα μεσάνυχτα και τους συνεχάρη.

Ενώ η ομάδα U16 τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και κατέκτησε το πρωτάθλημα Kayseri, η ομάδα U18 νίκησε την περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας U17, Elazığ İl Özel İdarespor, με 1-0 και έφτασε στον τελικό του ομίλου Sivas.

Οι ομάδες U11, U12 και U13 του Talasgücü, που έχουν κάνει όνομα σε κάθε επίπεδο, προετοιμάζονται για τους αγώνες της πρώτης φάσης που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι ομάδες U15 και U17, που ολοκλήρωσαν πρώτες τους ομίλους τους, περιμένουν τους αγώνες. που θα παιχτεί την επόμενη εβδομάδα για το πρωτάθλημα της Καϊσέρη.

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ YALÇIN

Κάνοντας μια αξιολόγηση για το θέμα, ο δήμαρχος Talas και Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Talasgücü Belediyespor Mustafa Yalçın είπε: «Συνεχίζουμε να καρπώνουμε τους καρπούς της επένδυσής μας στους νέους. Ανάμεσα στα ένδοξα έργα μας ήταν το Athlete Factory. Η υποδομή της Talasgücü Belediyespor, η οποία αποτελεί μέρος αυτής, έχει μετατραπεί σε Εργοστάσιο Πρωταθλήματος. Η Α ομάδα μας έδωσε το παράδειγμα για τους νέους μας, αναδεικνύοντας πρωταθλήτρια στο Περιφερειακό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα και πετυχαίνοντας την άνοδο στην 3η Λίγκα. Η ομάδα μας U14 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας. Σε άλλες ηλικιακές ομάδες, τόσο τα επαρχιακά όσο και τα περιφερειακά μας πρωταθλήματα έρχονται το ένα μετά το άλλο. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους αδελφούς μας αθλητές όσο και το τεχνικό μας επιτελείο που συνέβαλαν στο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα και τους φιλώ τα μάτια και τις καρδιές τους». αυτός είπε.