Συνεχίζονται οι εργασίες στο Κέντρο Ζωής Χωρίς Εμπόδια στο Κοτζαέλι

Η κατασκευή στέγης πραγματοποιείται στο Izmit Barrier-Free Life Centre, μία από τις επενδύσεις του Μητροπολιτικού Δήμου Kocaeli για άτομα με ειδικές ανάγκες. Σύμφωνα με το όνομά του, το κτίριο χτίζεται ως ένα εντελώς «χωρίς φραγμούς» κτίριο, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ομάδες αναπηρίας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΩΝ

Οι εργασίες οπλισμένου σκυροδέματος έχουν ολοκληρωθεί σε όλα τα τετράγωνα στο Izmit Barrier-Free Life Center. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ξύλινων στεγών και η κατασκευή καλυμμάτων στέγης σε όλα τα τετράγωνα. Συνεχίζονται οι εργασίες θερμομόνωσης εξωτερικά.

ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Το Izmit Barrier-Free Life Centre, που χτίστηκε στην πανεπιστημιούπολη Vinsan, σχεδιάστηκε ως κλειστή περιοχή 9.609 τετραγωνικών μέτρων σε συνολική έκταση 6.176 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο σχεδιάστηκε ως ισόγειο κατάλληλο για όλους τους τύπους ατόμων με αναπηρία. Σε όλα τα τετράγωνα έχουν ολοκληρωθεί εργασίες οπλισμένου σκυροδέματος. Το μπετόν της αίθουσας διαλέξεων στην κίτρινη αυλή χύθηκε. Συνεχίζεται η κατασκευή περιμετρικών τοίχων και η κατασκευή υποδομών. Η κατασκευή γύψου, η κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται σε όλα τα τετράγωνα. Η κατασκευή οροφής από χάλυβα ολοκληρώθηκε στο τετράγωνο Α.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΘΕΙ

Στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει ανεξάρτητο σαλόνι, γυμναστήριο, πισίνα υδροθεραπείας, αποδυτήριο ανδρών και γυναικών, αποθήκη, τραπεζαρία, κουζίνα, αίθουσα δασκάλων, αίθουσα προσευχής, νεροχύτης τουαλέτας, δωμάτιο υποστήριξης, Στο έργο σχεδιάστηκε αποθήκη, ομάδα με νοητική υστέρηση, αίθουσα συντονισμού, αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης, αίθουσα εκπαίδευσης ομάδας αυτισμού, αίθουσα ατομικής εκπαίδευσης για τον αυτισμό, αίθουσα αναψυχής για παιδιά και αίθουσα παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης δύο αυλές 875 τετραγωνικών μέτρων και 450 τετραγωνικών μέτρων για θεραπευτικούς σκοπούς και χόμπι για άτομα και παιδιά, καθώς και παιδική χαρά.